Stutteri Levita → Om mig​

Hvem er jeg​

Stutteri Levita er et lille hobbystutteri med avl af dressurheste og -ponyer i avlsforbundene DV og DSP. Jeg startede med at avle i 2006, hvor jeg for første gang satte min hoppe i fol, fordi hun alligevel skulle holde ridepause pga. en skade. Min interesse for avl er hele tiden vokset, og jeg har gennem årene avlet på flere forskellige hopper.

​Ved siden af at være avler er jeg også aktiv dressurrytter, der rider og træner både egne og andres heste. Jeg har gennem årene ejet og redet mange forskellige typer heste og ponyer, fra ungheste til heste på middelsvært niveau. Som ponyrytter red jeg dressur på landsplan og spring på C-plan. Sidenhen har jeg lagt springningen på hylden, og koncentrerer mig nu fuldt ud om dressuren. Jeg stiller ofte til start ved stævner, ligesom jeg også nogle gange er at finde i dommertårnet, idet jeg er uddannet C-dommer i DRF regi.


På Stutteri Levita kommer der kun enkelte føl til hvert år. Derved er der stadig tid til, at hvert føl kan blive håndteret og lære de basale ting inden fravænning. Jeg vægter temperamentet højt i mit avlsarbejde. Jeg stræber efter at avle heste, der er let ridelige og håndterbare, men samtidig har arbejdsvilje og gangarter til at komme langt i sporten.

Stutteri Levita

Fladholtevej 10, 4200 Slagelse

Klik her for rutevejledning

CVR: 41151048